Ayvalıdere Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın, çevre bilinci gelişmiş, farklı kültürlere saygılı, araştıran ve yorumlayan başarılı öğrencir yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önem- seyen bir yaklaşımla,özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.

Başarılar: OKULUMUZ ESENLER İLÇESİNDE DEĞİŞİK ALANLARDA (SPOR, ŞİİR, RESİM VE KOMPOZİSYON)DERECEYE GİRMİŞTİR. BURSLULUK VE SBS SONUÇLARINA GÖRE DE İLÇE SIRALAMASINDA İLK 5 OKUL ARASINDA BULUNMAKTADIR.

Saatler: 8:00- 13:30 14:00-19:35
Servis Bilgisi: YOKTUR.
Sportif Etkinlikler: BADMİNTON, MASA TENİSİ, FUTBOL, FUTSAL, VOLEYBOL, BASKETBOL, ATLETİZM, KARATE ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: MÜZİK, SATRANÇ, MİLLİ BAYRAM KUTLAMALARI, GÖRSEL SANATLAR ÇALIŞMALARI, TİYATRO ÇALIŞMALARI, MEZUNİYET KUTLAMALARI, KÜLTÜR GEZİLERİ YAPILMAKTADIR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS VE E-TWİNNİNG

Telefon - 90 (212) 482 2131

WEB - https://ayvalidereoo.meb.k12.tr

Adres - DAVUTPAŞA MAH. 45. SK. AYVALIDERE İLKOKULU SİTESİ AYVALIDERE İLKOKULU BLOK NO: 8/1 ESENLER / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - DAVUTPAŞA MAHALLESİ 45. SOKAK NO:8/1 ESENLER

Ulaşım OKULUMUZA OTOBÜS, METRO VE MİNİBÜS DOLMUŞLARLA GELİNEBİLİNİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 10 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR