Yurdumun Değerleri

12.03.2019 418

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarımızda öğrenim hayatını yatılı olarak devam ettiren öğrenciler için değerlerimizin öğrenilmesi ve kişiliklerinde bunların yer alması hayati derecede önem arz etmektedir. Yatılı olarak öğretimlerine devam eden bu öğrencilerimize Yurdumun Değerleri Projesiyle ulaşmak, onlara bu anlamda katkıda bulunmak mümkün olacaktır.

Gençlerin, büyüklerin söylediklerinden daha çok yaptıklarından etkilendikleri göz önüne alındığında değerler eğitiminin okullardaki herhangi bir dersin konusu olması yeterli gelmeyecektir. Bu düşünceyle, İstanbul’da öğrenim hayatlarını yatılı devam ettiren ortaöğretim öğrencilerine yönelik özgün ve özendirici etkinlikler tasarlayarak değerler eğitiminin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

• İstanbul Valiliği
  • İl Millî Eğitim Müdürlüğü
  • İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Proje, İstanbul genelindeki ortaöğretim kurumlarına ait devlet yurtlarının tamamında uygulanacaktır.

PROJE İLETİŞİM