Sıfır Atık Projesi Bilgilendirme Toplantısı

03.04.2019 524

Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen israfı önlemek kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak amacıyla uygulanan "Sıfır Atık" projesinin bilgilendirme toplantısı Okul Müdür Yardımcısı Sevcan GÖNÜLLÜ tarafından gerçekleştirildi. Bilgilendirme toplantısına katılan ve bu konuda yoğun ilgi gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Toplantı sonunda alınan karar ile okulumuzda Sabah ve Öğle iki devir olmak üzere Sıfır Atık Ekibi oluşturuldu. Bu ekip koordinasyon, kontrol işlevlerini yürütecek, projenin amacını gerçekleştirmek üzere öğretmen ve öğrencilere rehberlik edeceklerdir. Bu kapsamda Sıfır Atık Ekibinde bulunan sorumlu Okul Müdür Yardımcısı Sevcan GÖÜNLLÜ,  Kevser KÖSE, Gülben ŞARKICI, Server TANRIVERDİ, Yusuf KEMAL öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

03-04-201903-04-201903-04-201903-04-2019