Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Ulusal Tasarım Yarışması Bilgilendirme Toplantısı

03.04.2019 465

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Ulusal Tasarım Yarışması" kapsamında, öğretim sürecinde materyal kullanımının zenginleştirilmesi ve özgünleştirilmesi, örnek çalışmaların teşvik edilerek yayınlaştırılması amaçlanmaktadır. Bu bağlamda okulumuzda  Okul Müdür Yardımcımız Sevcan GÖNÜLLÜ tarafından öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Müdür Yardımcımıza ve öğretmenlerimize sağladıkları katılımdan dolayı teşekkür ederiz.

03-04-201903-04-2019