2023 BURSLULUK SINAVI (İOKBS) GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI!

BURSLULUK SINAV YERLERİ BELLİ OLDU

3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak olan Bursluluk sınav yerleri belli oldu. Yapılan duyuru ile İOKBS sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı belirtildi. Aşağıdaki linkten sınav yerlerinizi öğrenebilirsiniz.

BURSLULUK SINAVI GEREKLİ BELGELER NELER?

Bursluluk sınavının kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler saat 09.30’da sınava katılacakları binada hazır bulunacaktır. Öğrenciler sınava gelirken yanlarında geçerli kimlik belgesi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, pasaportları olmayan KKTC vatandaşları için fotoğraflı ve kimlik numaralı KKTC kimlik kartı) ile koyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulunduracak. Geçerli kimlik belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacak. Öğrenciler, nüfus müdürlüklerince verilen fotoğraflı, barkodlu-karekodlu geçici kimlik belgesi/T.C. kimlik kartı talep belgesi ile sınava alınabilecek.

BURSLULUK SINAVI KAÇ SORU VE KAÇ DAKİKA

Bursluluk sınavında dörder seçenekli 100 soru sorulacak, sınav süresi 120 dakika olarak uygulanacak.

28.08.2023 696

İOKBS SINAV GİRİŞ YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.